Wat zeggen de klanten? Getuigenissen

Klanten reviews achterklap!

Na jaren oefenen en ervaring opdoen, heb ik alle technieken onder de knie, die mij helpen bij het werken met moderne merken en grote bedrijven.

Maar het werken met grote bedrijven weerhoudt mij er niet van om ook mooie foto’s van particuliere klanten te maken. En dat privé-werk inspireert me nog meer.

Hier zijn enkele van de meest inspirerende recensies van mijn klanten.

Als je je bij deze groep tevreden mensen wilt aansluiten of iets te vertellen hebt, vul dan het onderstaande contactformulier in. Jouw mening is erg belangrijk voor mij, omdat ik altijd probeer te evolueren en verbeteren!

Herman De Groote
Rman Design Herman De Groote Rman Design
Als webdesigner en grafisch designer doe ik dikwijls een beroep op Erkan. Zijn professionele aanpak en unieke kijk op de compositie van een foto leveren altijd prima beelden op. Ook over de kwaliteit van het geleverde materiaal valt niet te klagen; de hoge resolutie en haarscherpe beelden zijn voor allerlei toepassingen bruikbaar! Een aanrader op alle gebied!
Marjolijn Neyt
Particulier Marjolijn Neyt Particulier
Toen we een tuinfeest hadden met een 50-tal genodigden, zorgde Erkan ervoor dat er van iedere aanwezige verschillende foto's waren. De mensen werden prachtig in beeld gebracht en de commentaren achteraf waren super positief! Erkan bleek dus een meerwaarde voor ons feest en ik zou iedereen aanraden om hem in te huren!
Andries & Stefanie
Trouw Andries & Stefanie Trouw
Voor onze trouw kozen we voor het volledige pakket. Foto’s en film vanaf s ochtends bij de kapper tot s avonds de openingsdans. Onze trouw werd prachtig in beeld gebracht. Er werd ook van elke genodigde foto getrokken zodat we iedereen achteraf een persoonlijke herinnering konden sturen. Een hele dag hebben ze ons bijgestaan en niets was hen te veel. Ze maakten onze trouw nog zoveel mooier en warmer. Heel veel positieve reacties gehad van genodigden ook. Onze film herbekijken we nog elk jaar en de album is ook prachtig. Kortom Veronique en Erkan zijn top! Zeker een aanrader!
Kim Vermeere
Fotoshoot Kim Vermeere Fotoshoot
Ik heb bij Erkan al paar keer een shoot gedaan . Ik was zeer tevreden ! Ook heeft Erkan de geboortekaartjes van mijn zoon verzorgt. Deze waren super mooi heb er geen woorden voor . Super goede service .
Wesley & Nahiliu
Trouw Wesley & Nahiliu Trouw
Erkan is een vakbekwame fotograaf met een massa aan ervaring. Hij heeft een unieke eigenschap zijnde: zich inleven in de situatie. Hij is sociaal, flexibel en staat open voor het samenvoegen van verschillende inspiratiehoeken. Ik zou hem direct terug inschakelen voor toekomstige projecten. Het samenstellen van fotoalbums is met het woord KLASSE samengevat. Erkan streeft ernaar om uw dag, tot een succes te laten verlopen. Ons gaf hij bijvoorbeeld advies omtrent het verloop van ons huwelijk. Ik wens Erkan nogmaals te bedanken voor zijn geleverd werk. Een klasbak van fotograaf tot persoon. Een persoon die u begeleidt van het begin tot het einde van uw event.
Jeroen Van Vlaenderen
Fotoshoot Jeroen Van Vlaenderen Fotoshoot
Erkan en zijn vrouw Veronique zorgen al een aantal jaren voor het perfecte eindejaarskaartje. Op en top zeer verzorgde foto-shoot, een studio waar je je direct thuis voelt en dat zie je op de foto's. Erkan weet het perfecte moment te vinden om zijn " afdruk 😉 te maken en een professionele indruk na te laten. De communie-foto's van ons dochter en de puppy-shoot van onze kleine vriend verzorgde hij ook alsof het zijn eigen kind was. Het sociale pintje of warme choco-moment zorgen eveneens voor een fantastische ervaring ! Een oprechte aanrader en dat menen we uit het diepste van ons hart !
Kimberly Den Haese
Zwangerschapsshoot Kimberly Den Haese Zwangerschapsshoot
Wij hebben al veel beroep gedaan op Erkan. Van zwangerschapsshoot tot bruiloft. Zeer aangename en sociale man. Zeer duidelijke communicatie . Trekt mooie foto’s. Het leuke is dat je alle foto’s ontvangt. Zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een fotograaf. Hij is ook zeker aan te raden voor geboorte shoot met kaartjes. Doet de moeite om naar het ziekenhuis te komen met al zijn benodigdheden.
Volpini David
Bedrijf Volpini David Bedrijf
Een paar maal samen gewerkt met een crème van mensen!!!!! Super tof! Een aanrader voor elk moment, wijzelf trouw, communie en met ons bedrijf! ❤❤❤
Deborah
Newbornshoot Deborah Newbornshoot
Na onze zwangerschapsshoot waren we super enthousiast voor de newbornshoot. Jazzlyn was nog maar iets ouder dan een weekje dus was wat zoeken. We hadden vooraf aangegeven dat we graag ook wilden werken met de brandweertenue van de papa. En dit werd leuk verwerkt door Erkan. Ook broer en zus waren erbij en we hebben echt genoten. Zalig. Dank u Erkan voor onze brandweerbabyshoot.
Siemen Van Damme
Business Siemen Van Damme Business
Zowel voor pasfoto's, een LinkedIn shoot als een videoreportage deed ik in het verleden beroep op Erkan. Voor iedere realisatie werkte ik proactief samen met hem. Steeds gaf Erkan professionele feedback op mijn ideeën en werkten we samen toe naar een goed resultaat. Bij iedere realisatie was de kwaliteit van de beelden en het geluid bij de video subliem! Het is steeds fijn samenwerken met Erkan omdat hij naast hard skills ook de soft skills heeft. Daarnaast was Erkan ook steeds correct bij de afhandeling en zeer scherp in prijs! Kortom zou ik Erkan aan iedereen warm aanbevelen die zowel zakelijk als privé een feilloos resultaat wenst. Ongetwijfeld tot binnenkort en bedankt voor je geleverde werken.
 Familie Van Laere
Live Stream Familie Van Laere Live Stream
Door jou hebben we toch veel mensen de kans kunnen geven om de uitvaart van ons papa live uit te zenden, in Corona tijden. Voor ons is dit ook een troostend moment geweest dat we eigenlijk niet alleen waren… je ben top! En een echte aanrader! Bedankt voor alles
Luc & Wendy
Trouw Luc & Wendy Trouw
Wij kennen Erkan en zijn vrouwtje Veronique al geruime tijd en weten dat zij zeer gedreven zijn, dit met de nodige professionaliteit en vakkennis. Voor ons huwelijk hebben we dan ook geen moment getwijfeld om op hun beroep te doen, dit werd een prachtige dag en we hebben een zeer spontane fotoshoot gehad, met de nodige aandacht voor details enz. De keuze om achterna foto's te selecteren was voor ons veel moeilijker omdat er zoveel keuze was en eigenlijk alles mooi was. Ook de scherpe prijzen en de service achterna voor bijbestellen van foto's e.d. verloopt heel vlot. Ook familie en vrienden waren vol lof over de reportage en de begeleiding van Erkan. Er is hem echt niks teveel!!! Wij willen dan ook deze mensen zeer warm aanbevelen voor eender welke reportage, u zal het zich niet beklagen!!!
Jessica & Eddy
Trouw Jessica & Eddy Trouw
Toen we voor de eerste keer samen kwamen voor een kennismaking bij Erkan thuis, zorgde zijn vrouw Veronique ervoor dat we ons direct op ons gemak voelde. Een super warme ontvangst. Hij werd dus onze huwelijksfotograaf, we zijn enorm tevreden over zijn werk en niets is teveel gevraagd. Zelf om nadien alle foto's gezellig samen te bekijken met een hapje en een drankje Zeker een aanrader !
Koen Neyt
Live stream Koen Neyt Live stream
Bedankt voor het filmen en livestreamen van de uitvaart van mijn pa. Mede door het professioneel materiaal was de live uitzending via internet van hoge kwaliteit.
Nancy & Thomas
Trouw Nancy & Thomas Trouw
Bij ons huwelijk is Erkan komen filmen en hij heeft dat met zoveel klasse gedaan. Met zoveel liefde voor zijn werk en wat wij wilden heeft hij meer dan 100 procent onze wensen ingewilligd . Vooraf fijn gesprek gehad zodat ik kon aangeven hoe en wat en hij mij kon gerust stellen dat alles goed ging komen 🙂 wij waren zo blij bij het zien van onze huwelijksfilm, dank zij Erkan beleefde we prachtige momenten opnieuw en plaatste hij nog extra verassingen in de film die men hart deden smelten <3 Bedankt Erkan voor je TOP werk en je vriendelijkheid xxx Nancy & Thomas

Zend me uwGetuigenis

    Terug naar Top
    Sluiten Zoom
    Het kopiëren van tekst en afbeeldingen is beveiligd via de instellingen van deze website.

    Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga ja akkoord met het gebruik van die cookies.  Meer info