Diensten voor Particulieren

pasfoto + pasfoto op locatie

FOTOGRAFIE
Pasfoto's, foto's van huwelijk, zwangerschap, pasgeborene, baby, kinderen, smashcake, doop, communie, lentefeest, familiefoto's en kerstfoto's, portretten, artshoots, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten en andere evenementen,... "You name it, we shoot it!"
VIDEOGRAFIE
Maak een videoreportage van de mooiste dagen van uw leven en kijk er later met plezier naar terug. Een film van uw trouwfeest, doopfeest, verjaardagsfeest, een reportage van de show of het schoolfeest van uw kind. Zelfs een film van een begrafenis kan een mooie herinnering zijn...
LIVESTREAM
Een livestream uitzending van een begrafenis zorgt ervoor dat ook die mensen die er niet live bij kunnen zijn, het afscheid kunnen meemaken. Maar het zijn niet alleen begrafenissen die via internet gestreamd kunnen worden; dat kan met gelijk welk evenement! Vraag naar onze prijzen!
EXTRA'S
Naast de foto's kunnen we meteen ook voor allerlei gedrukte kaarten zorgen. We denken dan bijvoorbeeld aan communiekaartjes, bedankingskaarten bij huwelijken, geboortekaarten, uitnodigingen, menukaarten, enz... Ook digitale albums zijn een mogelijkheid.

Heb je een vraag?

ContactgegevensHoe vind je me?

    Terug naar Top
    Sluiten Zoom
    Het kopiëren van tekst en afbeeldingen is beveiligd via de instellingen van deze website.

    Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga ja akkoord met het gebruik van die cookies.  Meer info